2020-10-09 08:07:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Úrrá lesz önön az aggodalom, ha az anyagi helyzetére gondol

Napi horoszkóp október 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Kellő ütemben halad a napi munkáival, mégis úgy érzi, szinte semmire sem jut. Ennek oka, hogy túlságosan sokat követel magától. Egy azonnali döntésnél ne befolyásolják mások elvárásai, tegye azt, amit a szíve diktál!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Úgy érzi, nincs értelme valaminek, amibe belekezdett, s közel áll ahhoz, hogy feladja. A bolygók jelzése szerint azonban hosszú távon megérne még némi erőfeszítést az ügy! Ha szerelmes, olyan boldog lehet, ami ritkán fordul elő az életben.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Munkahelyén legyen merész és kezdeményező – a szavait azonban kövessék tettek is, mert ha puszta frázisokkal próbálja motiválni a környezetét, saját maga dönti romba a karrierről szőtt álmait!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegyében van. Kedélye ingadozó, egyetlen barátságtalan megjegyzés miatt órákig rosszkedvű lehet. Főleg az idegesíti, ha kétségbe vonják a megbízhatóságát...Egy ingatlan fontos szerepet kaphat az életében.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Munkahelyi sikerei pénzt hozhatnak. Vigyázzon, a szokásosnál nagyobb kedvet érezhet ahhoz, hogy próbára tegye partnere türelmét! Egy állásajánlat jelentős változást hozhat, ha mer kockáztatni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Munkahelyén eluralkodhat önön a kishitűség, pedig a mostaninál komolyabb feladatokkal is simán megbirkózna. Otthon ne védekezzen, ne magyarázkodjon, kivételesen mondja meg egyenesen, amit gondol!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Alábbhagy a lendülete, de ennek is megvan a haszna. Fordítson több figyelmet párjára és szeretteire: nem ártana egy alapos beszélgetés. Ha új tervet agyalt ki, gondoskodjon róla, hogy eljusson a főnökéhez is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Rák jegyében jár. Ne foglalkozzon most olyan dolgokkal, amik nem önre tartoznak. Hiába akar puszta jóindulatból beleszólni valakinek az életébe, ha az illető nem kér a törődéséből! Bánjon óvatosan a háztartási gépekkel is...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szeretne több időt tölteni a szeretteivel, ám közben a kollégáira is oda kell figyelnie... Kerülje a vitát! Anyagi téren jó hírt kaphat, de váratlan bevétel esetén, bármennyire örül is, hallgasson, mint a sír!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Hiába jók a tervei, ha a külső körülmények folyton akadályozzák a megvalósításukat. Aki mer, az nyer – ez az elv vezérelje az anyagiak terén, határozottan lépjen a tettek mezejére! Több támogatója lesz, mint remélte volna...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úrrá lesz önön az aggodalom, ha az anyagi helyzetére gondol. Ne veszítse el az optimizmusát, nincs veszélyben! A közvetlen környezetéből valakinek szüksége van a támogatására. Ne sajnálja rá az időt!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma egy egészen érdekes ajánlattal keresheti fel valaki. Ne higgyen annak, aki gyors meggazdagodást ígér! Bízzon a saját ítélőképességében, és haladjon lépésről lépésre. Munkahelyén fokozottan ügyeljen a határidők betartására!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: